Neem Jättää Englanninkielisen Wikipedian // marketingdepueblo.com

Keskustelu:Jeesuksen historiallisuus – Wikipedia.

An ashcan comic is a type of American comic book originally created solely to establish trademarks on potential titles and not intended for sale. It was developed by publishers including All-American Publications and Fawcett Comics to gain legal protection for desirable titles. An ashcan comic was the same size as a regular comic book and usually had a black and white cover. Lisäksi voit jättää käyttäjän keskustelusivulle viestin. Tiesittekö, että sivusto X näyttää rikkovan Wikipedian tekijänoikeuksia? Todennäköisesti asia on jo tiedossa. Lukuisat sivustot kopioivat englanninkielisen Wikipedian sisältöä – tätä kirjoitettaessa tiedetään jo yli sata erilaista tapausta.

Wikipedian ohjeissa ei kielletä englanninkielisen linkin käyttöä lähteenä eikä myöskään englanninkielisen Wikipedian käyttöä, jos suomenkielistä artikkelia ei aiheesta ole saatavilla. Sama varmaan pätee, jos suomenkielinen artikkeli on tynkä. Ruutukaappaus englanninkielisen Wikipedian holokausti-artikkelista WikiDashboardin kautta. Wikipedia on maailman luetuimpia verkkosivuja. Jättimäisen tietosanakirjan kasvaessa on kasvanut myös keskustelu siitä, kuinka paljon kaikkien muokattavissa olevaan tietoon voi luottaa. Sekä suomenkielisen että englanninkielisen Wikipedian luettelot lienevät hiukan epätarkkoja, koska molemmat eroavat muutaman teoksen ja vuoden kohdalla toisistaan ja myös jos niitä verrataan esimerkiksi-sivuston tietoihin. Luetteloijat ovat käyttäneet varmaan lähteitä, joiden luotettavuutta ei ole tarkistettu? Yhtään lähdettä ei ole esitetty sen väitteiden tueksi, joten ne voi jättää omaan arvoonsa ainakin siihen asti, että artikkelia täydennetään asianmukaisesti. Englanninkielisen Wikipedian vastaava artikkeli kertoo, että illallinen supper voi olla monen ruokalajin kokonaisuus tai kevyt iltapala.

Wikipedia on sekä tuote että työstömenetelmä. Vielä sen saavutuksia ei ehkä arvosteta samalla tavalla kuin vanhoja perinteisiä tietosanakirjoja, mutta työstömenetelmänä se on varsin kiinnostava. Wikipedia kasvaa lujaa vauhtia ja etenee koko ajan kohti sille asetettuja tavoitteita. Englanninkielisen Wikipedian matalan tason pseudokoodisuositus function etsiA, k is for each a in A do if a = k then return index of a end for arvoa ei löytynyt return –1 end function. Pelkkä sisennyskin riittää, eivätkä is, do ja then ole niin tärkeitä. Englanninkielisen Wikipedian luotettavuutta on tutkittu jo vuosia ja siitä on tehty monia akateemisia tutkimuksia ja muita selvityksiä. Kuuluisin niistä on tiedelehti Naturen vuonna 2005 julkaisema selvitys, jossa vertailtiin Wikipediassa ja Encyclopedia Britannicassa olevien virheiden määrää. Aineistona oli 42 Wikipedia-artikkelia. Under the North Star Finnish: Täällä Pohjantähden alla is a trilogy published between 1959–1962 by Finnish author Väinö Linna. The novel follows the life of a Finnish family from 1880, through the First World War, the Finnish Civil War and the Second World War, to about 1950.

Toisin sanoen, Wikipedia on kattavampi elämänkerta-artikkeleissa kuin Encyclopædia Britannica mutta edustavampi, jos kyse on miesartikkeleista. Samalla voidaan sanoa, että Britannica on tasapuolisempi kuin Wikipedia sen suhteen, kenet se jättää pois. Kummassakaan teoksessa artikkeleiden pituudessa sukupuolien suhteen ei ollut suurta eroa. Artikkeli englanninkielisen Wikipedian tasolle. En halunnut jättää lukukelvotonta tekstiä artikkeliin roikkumaan.--Tanár 13. elokuuta 2016 kello 15.27 EEST Viimeisestä kommentista on kulunut neljä viikkoa, joten arkistoin vertaisarvioinnin kolmen päivän kuluttua, ellei uusia kommentteja tule. Englanninkielisen Wikipedian artikkelien lukumäärä lähenee jo kolmea miljoonaa ja suomenkielinenkin versio noin 200 000 artikkelia on laajempi kuin maailman suurin painettu tietosanakirja Encyclopedia Britannica. Lukijaa ei pidä jättää hämmentyneeseen tilaan,. Tämä jättää huomiotta joitakin pikkuseikkoja, kuten Rooman jaon ja tuhon, Bysantin, Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan, investituurariidan ja muuta hyödytöntä pikkutriviaa. Tikkakit myönsi sittemmin provosoineensa, mutta varovasti. Hänen mukaansa muiden Wikipedia-projektien "paavivapaus" on. Jul 30, 2015 · Jag gjorde en kort screencast där jag jämför hur den gamla och den nya världen tillgängliggör kunskap. Jag använde regalskeppet Vasa som exempel. Eftersom artikeln på.

Wikipediassa sanotaan, että tyypillinen illallinen.

Törmäsin tähän sivuun, kun seuloin tuoreita muutoksia, ja otin kaikki konekäännökset pois. Jos joku innostuu niissä olevien lähteiden perusteella kirjoittamaan tekstin uudestaan, lähteet löytyvät kyllä artikkelin historiasta. En halunnut jättää lukukelvotonta tekstiä artikkeliin roikkumaan.--Tanár 13. elokuuta 2016 kello 15.27. Venäjä ven. Росси́я, Rossija, viralliselta nimeltään Venäjän federaatio ven. Росси́йская Федера́ция, Rossijskaja Federatsija kuuntele , on liittovaltio, joka sijaitsee itäisessä Euroopassa ja pohjoisessa Aasiassa.Maan pääkaupunki on Euroopan puolella sijaitseva Moskova.Nykyinen Venäjän federaatio perustettiin 1990-luvun alussa, kun Neuvostoliitto hajosi. Wikipedian luotettavuutta on tutkittu jonkin verran. Helsingin sanomat tutki suomenkielistä Wikipediaa vuonna 2013 ja tuli siihen tulokseen, että se oli faktoiltaan pääosin virheetön. "Peräti 70 prosenttia artikkeleista ylsi virheettömyydessä hyvään 4 tai erinomaiseen 5 arvosanaan. Vaikkakaan sitä ei ole tarkoitettu universaaliksi uutislähteeksi Wikimedian asioihin liittyen, se on ehkäpä yhtä hyödyllinen kuin mikä tahansa muu lähde ja sillä on monia lukijoita muista kielistä ja projekteista englanninkielisen Wikipedian lisäksi.

Samankaltaisia kysymyksiä. Löytyisikö teologian ja musiikin sanakirjaa suomi-englanti? I would like to know some useful phrases to use in the library in Finnish. wikipedia ei ole koko ajan reilua. se riippuu missä ollaan, mistä Wikipedian maasta käytetään ja mitä tietoa haetaan. ranskalainen wikipedia esim. ei ole todella reilua politisesti ottaen, kun eivät kaikit politiset puoluet saa omat sivut. suomen wikipedia eikaan anta.

Neem-öljy Käyttää Koirien Ikenissä
Himalaya Confido Osta Flipkart
Neem Ja Loiset Ihon Reaktiot
Neem Saippua Online Rite Aid
Neem Ja Aloe Vera 2019 -öljy Hiuksille
Purim Eilat 2019 Liput
Vallarai Brahmi 90 -tabletti
Hoodia Gordonii Pilleri Vie Claire
Karelan Kasvitieteellinen Nimi English
Brahmi Plant Images -akvaario
Kali Ja Arjuna 2018
Ganeem Moringa 60
Onko Neem Turvallinen 1-vuotiaille Kissoille
Mealy Bugs Neem Oil Nz 1kg
Purim Juutalainen Halloween Ball 2020
Mahabharat Arjun Bheem Ki Ladai
Intialainen Yrtti Ashwagandha Käyttää
Safed Musli Ashwagandha Ja Kaunch Beej
Neem Bug Suihkuta Minulle Rahaa
Gaia Ashwagandha Reddit Ocd
Neem-öljy On Turvallinen Nielemään Käyttöä Syötävissä Kasveissa
Neem Nestemäinen Saippua Dischem
Pukka Neem -öljy Hiuksille Ja Hiuksille
Neem On Pimples -tehosteet Youtube
Garcinia Cambogia Vita Trim
Neem Öljyvoide 1500 Ppm Beograd
Purim Shpiel 2019 02 Yu
Mikä On Karela 40
Voi Pähkinät Purim 2019 -kalenteri
Syöminen Neem Oil Zoysia Young Living
Karna Voitti Arjunin 2 01
Neem Englanninkielisen Nimen Tietokilpailu
Ashwagandha Pcos Reddit Japani
Neem Peräpukamien Kotona
Tietoja Neem Oil Quebec Kirjoita
Tentex Royal Usage Xl -annos
Rannalla Quidco
Semenax Kkm Quest 2000
Neem Hunaja-iho Hyvä Sinulle
Vigrx Plus Walmart Zagreb
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15